Palvelut linkit

Puolueeton kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä. Myytävän rakennuksen kunto varmistetaan, ja lähitulevaisuuden odotettavat korjaukset kartoitetaan. Toimintaalueelle sisältyy esim. Jyväskylä, Varkaus, Mikkeli ja Kuopio. Ammattitaitoinen kun­totarkastus antaa varsin hyvän kuvan rakennuksen kunnosta.
Kuntotarkastus Keski-Suomessa tai Savossa - Insinööritoimisto A Antila

Rakennussuunnittelu - Insinööritoimisto A Antila, Vastaava työnjohtaja - Insinööritoimisto A Antila

”Taideteoksien roisto, graffitin poisto” on helsinkiläinen sanonta kun puhutaan turhautuneiden teinien ilkivallasta seinämaalausten ja niille kirjoitetuiden iskulauseiden muodossa. Olet varmasti nähnyt tätä rumaa jälkeä kun katsot bussin tai auton ikkunasta ohikiitäviä maisemia. Kenties olet itse joutunut tällaisen ”taiteen” kohteeksi, ja olet yrittänyt pesusienellä hangata pois jäljet. Ehkä olet taloyhtiön omistaja, ja alueellasi on joku nuorisojengi ollut vauhdissa spraypulloilla aseistettuina. Se voisi viedä sinut tuskan ja ahdingon varjomaille, koska ajattelet, ettei kukaan enää halua asua siellä. Mutta huolesi ovat aivan turhia, Uudenmaan pinnanpuhaltajat Oy voi antaa sinulle mielenrauhan ja puhdistaa nämä nk. taideteokset seiniltäsi. Tutustu sivustoon ja lähetä pyyntö jo tänään!
Ruman graffitin poisto – toimipaikkamme on Helsinki

Loistava katon pesu toimipaikkana Helsinki

Miten lumityöt ja Järvenpää menee yhteen? No se menee yhteen jos olet kiinteistönomistaja kyseisellä paikkakunnalla, ja talvi on tullut tervehtimään runsaan lumimäärän kera. Se olisi melkoinen urakka jos aikoo itse lapioida lumet pois jokaisen talon pihalta. Siinä väsyisi teräsmies itse. On parempi että jätät tällaiset hommat Aronia-Palvelut Oy:n hoitavaksi, ja itse hoidat muita kiinteistöön liittyviä asioita. Päivystys tapahtuu ympäri vuorokauden, eli jos yöllä tulee lumipyry, sinun tarvitsee vain nostaa luuria ja soittaa meille niin tulemme apuun. Kuten joskus on tapana sanoa: ”Älä menetä unta, vaikka sataakin lunta”. Joten anna meidän huolehtia tästä. Ota meihin yhteyttä tänään!
Nopeat ja kunnon lumityöt Järvenpäässä

Hyvä kiinteistöhuolto Järvenpää. Aronia-Palvelut Oy, Kiinteistönhoito Järvenpäässä johon voit luottaa

Jos kotisi on kaunis Hyvinkää ja suunnittelet että kohta pitää tehdä kantojyrsintä, olet löytänyt oikealle sivulle. Ei ole olemassa helppoa tapaa poistaa kantoa pihalta. Jotkut väittävät että kannonpoistoaineella asian voi hoitaa, mutta se on valhe. Kannon voi vain poistaa raa’alla voimalla ja kunnon kalustolla. Tmi Mauri Sipola tarjoaa sinulle tämän palvelun kilpailukykyiseen hintaan. He tekevät ilmaisen arvioinnin ennen kuin tekevät tarjouksen. Kun työ on tehty, piha jätetään taas ennalleen eikä jää mitään rumia jälkiä sinne. Siihen missä kanto ennen oli, voit vaikka rakentaa uima-altaan lapsillesi, tai pienen suloisen lammen. Käy sivuillamme ja tutustu lisää!
Luotettava ja tehokas kantojyrsintä Hyvinkäällä

Puunkaato Espoo pitkällä kokemuksella, Puunkaato Tmi Mauri Sipolan toimesta Hyvinkäällä

Maalausliike V. Lääperi Oy:n erikoisalaa ovat maalaustyöt sekä sisällä että ulkona. Palvelemme Imatralla sekä lähialueilla, kuten Joutsenossa, Puumalassa, Ruokolahdella ja Lappeenrannassa. Tilaa meiltä ammattimaiset maalaustyöt ja muut kodin pintaremontit.
Maalaustyöt | Lappeenranta, Joutseno, Ruokolahti, Puumala | Maalausliike V. Lääperi Oy

Ulkomaalaus | Imatra | Maalausliike V. Lääperi Oy, Rappaus | Imatra | Maalausliike V. Lääperi Oy, Sisämaalaus | Imatra | Maalausliike V. Lääperi Oy

Betonin impregnointi on hyödyllinen toimenpide, mutta sitä joudutaan yleensä uusimaan 10-15 vuoden välein. Meillä impregnointi tapahtuu tällä hetkellä pääsääntöisesti siltoihin, mutta olemme lisäämässä menetelmän käyttöä myös kiinteistöpuolella. Mikäli on kysymyksiä betonin impregnoinnista, ota yhteyttä.
Betonin impregnointi | KeS-Siltaykköset Oy


Onko PK-seutu paikka jossa maalämpöputkitus on mahdollista? Vastaus tähän hyvään kysymykseen on: kyllä! Salaojaurakointi Ilari Hyytiäinen Ky tarjoaa juuri tätä, ja heillä on erittäin paljon kokemusta. Tämä urakka on sellaista että siinä vaaditan eksperttiosaamista ja taitoa. Turha on ruveta itse yrittää tätä, tai palkata kyseenalaista työvoimaa jostain Euroopan kolkasta. Ei, vaan palkkaa tämä turvallinen suomalainen ammattilainen tähän hommaan. Heillä on myös työhön tarvittavat kalut koneistoa myöten, joten se varmasti onnistuu. Eli jos aika tehdä maalämpöputkitus, tulit aivan oikeaan paikkaan. Klikkaa tästä sivuillensa, ja ota epäröimättä yhteyttä!
Maalämpöputkitus vankalla kokemuksella - toimipaikkana PK-seutu


Nyt saat oppia että Helsinki on kaupunki jossa timanttisahaus on yksi tuhansista palveluista joita sieltä voi löytää. Mihin tällaista sahausta sitten tarvitaan, saatat mielessäsi kysyä? Sitä tarvitaan silloin kun seinään täytyy porata ikkuna tai ovi. Se on tarkkaa hommaa, eikä sellaista urakkaa voi luovuttaa kenen tahansa puliveivarin käsiin. Yritys joka osaa nämä hommat, on Timanttityö KK Oy. Heillä on pitkä kokemus tältä alalta, sekä tarvittavat työkalut. Voitko kuvitella että heidän saha voi sahata 700mm paksua seinää 10mm tarkkuudella! Voin lyödä vetoa ettet itse voisi sitä tehdä jollakin lasten leluporalla! Mutta ollaan nyt vakavia ja puhutaan asiaa. Sinun kannattaa ehdottomasti palkata tämä yritys suorittamaan tällainen timanttisahaus kohteeseesi. Tutustu heihin lisää klikkaamalla tätä linkkiä!
Timanttisahaus ammattilaisten toimesta, sijaintina Helsinki

Meiltä onnistuu timanttiporaus - Helsinki, Huippuluokan roilotus toimipaikka Helsinki, Ammattilaisen toimesta piikkaus, Helsinki

Olemme erikoistuneet sisäilmaongelmadiagnostiikkaan erityisesti ilmanvaihdon osalta ja olleet mukana useamman sisäilmakohteen ilmastoinnin parantamisessa. Yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme myös laajempaa sisäilmaselvitystä ja kokonaisvaltaista ongelmanratkaisua eri kokoisiin kiinteistöihin. Toimisto Porissa, ja palvelu noin 100 km:n säteellä, esim. Eura, Eurajoki, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Pomarkku, Rauma, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.
Sisäilmaongelma - Sisäilmatutkimus | Pori - Rauma | Harju Solutions Oy


"Miksen hankkinut öljynimeytysmattoa!" kiljut kurkun kautta kuin öljy tahraa verstaan lattian. Rauhoitu vaan hyvä mies ja tilaa Eripro Oy:ltä laadukkaat öljynimeytysmatot ja muut tuotteet. Mattoja on saatavilla kevyemmästä imeytyskyvystä vahvaan käyttötarkoituksen mukaan.
Öljypitoisten aineiden poistaminen | Ekologiset | Eripro Oy

Aerosoli | Teollisuuskemikaalit | Eripro Oy, Lasinpesuneste | Teollisuuskemikaalit | Eripro Oy

Miten tuholaistorjunta palvelee yhteiskuntaa? Tätä asiaa monet ihmiset varmasti miettivät. He eivät tiedä että monen asukkaan riesana ovat kaikenlaiset tuhoeläimet kuten rotat, luteet, muurahaiset, torakat, toukat ja muut kauhuelokuviin sopivat oliot. Niistä ei pääsekään ihan helpolla eroon, ja siksi niitä kutsutaan tuholaisiksi; ne tuhoavat kaiken! Mutta onneksi on olemassa yrityksiä jotka taistelevat urheasti näitä inhottavia tuholaisia vastaan, ja yksi niistä on yritys nimeltä Tähtipalvelut Stjerna. Heillä on yli 25 vuoden kokemusta alalta. Ota yhteyttä nyt!
Tuholaistorjunta ammattilaisen vankalla otteella

Rottien torjunta suurella tehokkuudella, Jos pitää tehdä luteiden torjunta, me autamme!

Katon maalaus, jo taas? Rakennusliike M. Seppälä Oy tekee sisä- ja ulkomaalaustöitä pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa. Luotettava ammattilainen saa kestävän ja tietenkin suojaavan pinnan juuri oikealla värisävyllä. Tutustu tarkemmin maalauspalveluihin sivuilla ja ota vaan rohkeasti yhteyttä.
Maalaus | Vantaa - Helsinki - Espoo | www.mseppalaoy.fi

Kylpyhuoneremontti | Vantaa - Helsinki | M. Seppälä, Laatoitus | Vantaa - Espoo - Helsinki | Rakennusliike M. Seppälä

Kaluste- ja Remonttityöt Kemppainen on remonttifirma jota kutsutaan hyväksi remonttifirmaksi. He toimivat Kuopiossa, he ovat nopeita työnteossa, ja he ovat tosi osaavia. Mikäli sinua kiinnostaa heidän palvelunsa, soita jo tänään heille. Heidän avullaan sinun kotisi voi tulla tosi tyylikkääksi.
Tämä on yksi hyvä remonttifirma – toimipaikka Kuopio

Kylpyhuoneremontti Kuopiossa!

Helsinki ja Espoo, siinä kaksi paikkakunta joista löytyy sähköasentaja. Jos kodissasi täytyy laittaa sähköt kuntoon, etkä tiedä miten tämä tehdään, on parasta ottaa ammattilaiseen yhteyttä. Sähköasennus P.C. Ekström Ky on juuri oikea yritys tätä hommaa varten. Heillä on kokenut ja taitava sähköasentaja. Mene heidän sivustolle ja lue lisää!
Taidokas ja laadukas sähköasentaja, toimipaikka Helsinki ja Espoo

Teemme sähkötyöt ammattitaidolla Helsingin ja Espoon alueella

Kategoriat

Uusimmat linkit