Palvelut linkit

Eikö olekin hyvä, että paperin ja asiakirjojen tuhoaminen on mahdollista tehdä? ”Miten se on hyvä asia?”, saatat miettiä mielessäsi. No, esim. jos sinulla on valtava määrä papereita ja asiakirjoja, mutta että tiedä miten niistä pääset eroon ilman että arka tieto päätyy vääriin käsiin, tämä on mahtava vaihtoehto. Yritys, joka tätä tarjoaa, on Lahdessa sijaitseva PT Paperipalvelu. He tuhoavat paperit, mutta myös kiintolevyjä ja kaikenlaista elektroniikkaromua. He eivät vain tuhoa niitä, vaan voit myös saada todistukset tuhoamisesta. Se on merkki luotettavasta yrityksestä! On mielenkiintoista myös tietää, että paperia ei vaan tuhota, vaan siitä tehdään talous- ja vessapaperia. Eli paperin pala jossa kerran oli tärkeätä tietoa, pyyhkii jonkun takapuolta. Käy heidän kotisivullaan ja ota yhteyttä jo tänään!
Paperin ja asiakirjojen tuhoaminen – PT Paperipalvelu

Turvalliset ja hyvät arkistointipalvelut - PT Paperipalvelut

Logomatto tai mainosmatto tuo esiin yrityksesi logon tai brändin. Korkealuokkaiset matot pidentävät lattiapintojen ikää ja vähentävät siivouksen tarvetta tiloissasi. Kun harkinnassa on logomatto tai mainosmatto, ota rohkeasti yhteyttä Mattopalvelu Liljavirta Oy:hyn ja kerro omista tarpeesta.
Logomatto - Mainosmatto | Mattopalvelu Liljavirta Oy

Kuramatto | Mattopalvelu Liljavirta Oy, Vaihtomatto | Mattopalvelu Liljavirta Oy, Mattopesu | Mattopalvelu Liljavirta Oy

Jauhemaalauksella saa maalipinnan, jolla on hyvät ominaisuudet, kuten kulutuskestävyys. Korttian Metalli Oy tekevät lujalla ammattitaidolla jauhemaalauksia eri metallituotteille. Ota tarvittaessa yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.
Jauhemaalaus | Korttian Metalli Oy

Korttian Metalli Oy

Kategoriat

Uusimmat linkit